Plastteknologi


Traditionel emnekonstruktion og formfremstilling er baseret på et kompromis mellem funktionskravene til emnet og mulighederne i værktøjsfremstillingen. Den foregår som et snævert samarbejde mellem konstruktøren og værktøjsmageren. Deres samlede opfindsomhed og erfaring giver resultatet.
Men selv for dygtige specialister kan det hænde, at der skal rettes på konstruktionen efter at værktøjet er fremstillet...det koster tid og penge!

Risikoen kan reduceres

Med hjælp fra de rigtige simuleringsværktøjer kan vi kigge ind i krystalkuglen og komme meget tæt på den endelige virkelighed, længe inden de dyre værktøjsomkostninger er løbet på.

Du behøver ikke at investere i dyre computere eller lang tids uddannelse. Hos ORIGO Engineering har vi værktøjerne og erfaringen. Som professionelle rådgivere indenfor konstruktion og produktudvikling kan vi hurtigt og effektivt assistere med.

  • Emnekonstruktion
  • Visualisering
  • Analyse af styrkeforhold
  • Analyse af sprøjteforhold
En simulering kan hjælpe med at reducere omkostningerne og usikkerheden. Bed om en demonstration, så du kan vurdere fordelene for din virksomhed!

ORIGO Engineerings partner i plastteknologi er [Per Fange-Larsen Consulting]
 
 
ORIGO Engineering ApS
Skalstrupgaard 1G
4621 Gadstrup

CVR nr.: 25471032
Tlf.: +45 24 65 68 11
Tlf.: +45 46 36 80 60

info (at) origoeng.dk